myy8 është një directory e lojrave flash falas. luajnë një lojë tani! ne jemi duke shtuar Lojrat e reja fun çdo ditë, pra ju lutemi bookmark këtë faqe dhe të vijnë përsëri! ndryshe nga vendet e tjera, ne nuk do të hedhin ton reklama dhe popups në ju. serverat tanë nuk janë të mbingarkuara në mënyrë që lojra ne kemi fast loa
 
shtëpi > Lojra Flash > letra halloween
var addthis_config = {"data_track_addressbar":true};
for (i = 0; i < 10; i++) { //setTimeout("document.getElementById('progressindicator').innerHTML='Loading...Game will start in " + (10-i) + " seconds...';", i * 1000); } function showgame(){ document.getElementById('prerollad').style.display="none"; document.getElementById('flashgame').style.visibility="visible"; document.getElementById('flashgame').style.display="block"; } setTimeout("showgame()", 10000);